Hot stone-massage

Hotstone Massage

In Europa een relatief “nieuwe” methode die in feite al eeuwen oud is. In Engeland gebruikten ze eeuwen geleden de “Holdstones”, in Azië en India waren de stenen de voorlopers van de acupunctuurnaalden, in Amerika wordt de methode al eeuwenlang door de indianen gebruikt en ook Japan heeft zijn eigen vorm. De stenen die wij gebruiken zijn basaltstenen, gevormd vanuit de hete lava van vulkanen, die door eeuwenlang in rivierbeddingen te liggen hun mooie ronde vormen hebben gekregen. De indianen zeggen dan ook dat ze zijn gevormd door de vier elementen: aarde, wind, water en vuur.

Wij gebruiken de stenen en gedachtegang van de indianen die in het Westen van Noord-Amerika wonen. Zij halen de stenen uit de rivierbeddingen en zegenen deze in met de vier windrichtingen. Wij hebben ze met positieve gedachten gereinigd, geolied met esoterische oliën en warm gehouden in heet water met esoterische oliën.

Hot Stone-massage is een gecombineerde vorm van intuïtieve massage, thermotherapie en aromatherapie vanuit de gedachtegang: “Geest, Ziel en Lichaam zijn één”. De massage heeft een diepe ontspannende en helende werking.

Topsporters masseren is ook topsport
21 maart 2018 / Reacties uitgeschakeld voor Topsporters masseren is ook topsport
Interview met Jos in Massage magazine
4 maart 2018 / Reacties uitgeschakeld voor Interview met Jos in Massage magazine
Een mystery client op de massagetafel voor triggerpoint therapie!
12 mei 2016 / Reacties uitgeschakeld voor Een mystery client op de massagetafel voor triggerpoint therapie!